20.8 C
Prizren
E hënë, 15 Gusht, 2022

Veselaj-Gutaj viziton gjimnazin “Loyola” për të parë ecurinë e Testit të Maturës

Drejtoresha e DKA-së në Prizren, Luljeta Veselaj- Gutaj, e shoqëruar nga Nexhat Maçkaj, zyrtar i Arsimit të Lartë në këtë Drejtori, kanë vizituar sot Gjimnazin „Loyola“, për të parë nga afër ecurinë e testit të maturës.

Drejtori i „Loyola-Gymnasium“, Enver Sulaj, pasi i falënderoi për vizitën e bërë, zyrtarët e DKA-së i njoftoi për përgatitjet e bëra dhe përkushtimin e tërë stafit të kësaj shkolle që testi i maturës të zhvillohet normalisht dhe nxënësit të kenë mundësi të dëshmojnë dijen dhe arritjet e tyre, për ta përmbyllur me sukses këtë cikël shkollimi.

Veselaj Gutaj dhe Maçkaj shprehën kënaqësinë e tyre që ishin pranë maturantëve të kësaj shkolle, duke nënvizuar arritjet e larta, angazhimin dhe përkushtimin e veçantë të „Loyola-Gymnasium“ , për të shërbyer si shembull dhe model suksesi në sistemin e arsimit kosovar.

Më Shumë

Malishevë: Prishet asfalti “i ri”, komuna detyron firmën ta rregullojë

Komuna e Malishevës ka detyruar punëkryesin që ka kryer rrugën Malishevë-Banjë t’i përmirësojë defektet e shfaqura pas shtrimit të shtresës së dytë të asfaltit. Sipas...

Propozohet dyfishimi i çmimit të rrymës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike – KESCO ka kërkuar shtrenjtimin e rrymës, gjegjësisht dyfshim të çmimit. KESCO e ka arsyetuar kërkesën për...

Lajmet e Fundit