1.8 C
Prizren
E hënë, 4 Mars, 2024

Shpallet fajtor për korrupsion zyrtari i Qendrës për Regjistrimin e Automjeteve në Malishevë

Pas shpalljes së këtij aktgjykimi, kryetari i trupit gjykues, Ilir Rashkaj njoftoi se për këtë rast do të mbahet një seancë dëgjimore për caktimin e dënimit, pas kërkesës së mbrojtëses së të akuzuarit Besart Gashi, avokate Albana Kelmendi.

I njëjti ka bërë te ditur për “Betimi për Drejtësi” se po ashtu gjykata do të vlerësoj se a do të përmbushen-plotësohen kushtet që po atë ditë të bëhet shpallja e sanksionit dhe lartësia e dënimit për të akuzuarin i cili sot u shpall fajtor.

Në aktakuzën e Prokurorisë Themelore në Gjakovë thuhet se Besart Gashi, në cilësi të personit zyrtar në Qendrën për Regjistrimin e Automjeteve në Komunën e Malishevës, ka bërë shkelje ligjore në 623 raste të regjistrimeve të automjeteve, duke i shkaktuar dëm në vlerë prej 5 mijë e 700 euro Komunës së Malishevës.

Banesa në shitje nga Renelual Tahiri  

“Eli –Edona”, mobilieria me oferta më të mira në Prizren

Më Shumë

222 vjet nga lindja e shkrimtarit francez, Victor Hygo

Victor Marie Hugo lindi në 26 shkurt të 1802, pothuaj 13 vjet pas shpërthimit të Revolucioni francez. Ishte geniu i kohës së tij dhe...

Shërbimet dhe kapacitetet e Repartit të Pediatrisë në Spitalin e Prizrenit

Gjatë muajit janar të këtij viti, në Repartin e Pediatrisë të Spitalit të Prizrenit, janë hospitalizuar 242 fëmijë, me gjithsej 1.293 ditë shërimi dhe mesatarja e kohës...

Dashuri e herezi

Lajmet e Fundit