20.8 C
Prizren
E hënë, 15 Gusht, 2022

Kryeziu: Me LDK-në pakicat e ndjejnë veten komod

EqremKryeziu-FR LDKKandidati i LDK-së për kryetar të Prizrenit,  Eqrem Kryeziu me bashkëpunëtorët e tij para banorë ve të Lubiozhdë , ku banojnë edhe pjesë tarë të komunitetit boshnjakë , e ka shpalosur vizionin e LDK-së për udhëheqjen e Prizrenit. Duke iu drejtuar të pranishmëve të shumtë në Lubizhdë, ai ka tha se LDK-ja komunitetet në Prizren i sheh si partner të barabartë në ndërtimin e Kosovës Demokratike.

“LDK ka qenë shumë kohë e shtypur nga totalitarizmi, nga pushtetet antipopullore dhe ka qenë e persekutuar dhe ka vuajtur, për këtë arsye ne jemi të ndjeshëm dhe të gjitha vendimet LDK ika marrë duke i konsideruar pakicat si të barabartë e jo ledhatuese e të rrejshme siç i marrin sot”, iu ka thënë Kryeziu lubizhdasve, duke shtuar se me LDK-në pakicat e ndjejnë veten komod.

“Vetë zyrtarët e partive turke më kanë thënë se i kanë pasur punët më mirë me ne në pushtet se sa tash, sepse ne i kemi trajtuar si të barabartë në ndërtimin e Kosovës demokratike”, ka pohuar ai, për të shtuar se ne në LDK nuk dëshirojmë që ata të jenë veç ornament në shoqërinë tonë, port ë jenë një fuqi normale dhe e barabartë.

Ai ka pohuar se, nuk ka shans me u thënë pakicave mos e qitni kandidatin tuaj, kjo është politika jonë parimore dhe jo konjukturale ashtu siç ju ka thënë kryeministri se ju nuk do të kani kandidatë dhe ata kanë hesht” Dega e LDK-së ka mbajtur tubimin elektoral edhe në fshatin Piranë, ku Kryeziu ka thënë se po kthehet besimi në LDK.

“ Sot në Kosovë nuk ka një komunikim normal në familje, sepse të gjithë janë në stres nga pasiguria e vet jetës publike mbrapsht të kurdisur. Për këtë arsye jemi ne, për ta kthyer së mbari rrjedhën e jetës në Kosovën tonë të lirë” , ka thënë Eqrem Kryeziu

Më Shumë

VIDEO/ Stresi dhe Noizy ngjiten së bashku në skenën e Alpha Show

Stresi dhe Noizy janë ngjitur për herë të parë së bashku në skenën e “Alpha Shoë”, koncertin që organizoi ky i fundit mbrëmjen e...

Prizren: Rikthehet festivali për fëmijë “Fluturat”

Që nga viti 2001 në Prizren organizohej festivali i këngëve për fëmijë “Fluturat”. Festivali u organizua deri në vitin 2017. Nëpër këtë festival parakaluan fëmijë të...

Lajmet e Fundit