29.8 C
Prizren
E mërkurë, 19 Qershor, 2024

Totaj merr pjesë në programin e vizitorëve të Gjermanisë

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, me ftesë të Ministrisë së Jashtme Federale të Gjermanisë, mori pjesë në programin njëjavor të vizitorëve të Republikës Federale të Gjermanisë. Në këtë program, nga të gjitha shtetet e Ballkanit, Kosova u përfaqësua nga Komuna e Prizrenit dhe ajo e Therandës, duke diskutuar për forcimin e rolit të komunave.

“Edi Alumin” në Prizren shpall konkurs për mjeshtër të dyerve dhe dritareve të plastikës

Gjatë vizitës, pjesëmarrësit zhvilluan takime dhe vizita në lokacione specifike, duke shtjelluar strategjitë e nevojshme për përmbushjen e detyrave brenda Bashkimit Evropian.

Këto janë hapa të rëndësishëm drejt integrimit evropian dhe bashkëpunimit të thellë ndërkombëtar për Prizrenin dhe Kosovën në tërësi.

“Guraziu” në Prizren, me 20 vjet përvojë pune në vendosjen e dyerve, laminatit, parketit, kuzhinave dhe dhomave të fjetjes

Gjatë qëndrimit në Berlin, Koln dhe Essen, delegacioni zhvilloi takime të rëndësishme në Ministrinë e Jashtme Gjermane, në Zyrën e Kancelarit, si dhe në Asociacionin e Qyteteve Gjermane dhe Evropiane.

Kompleksi ‘Newco Elan’ ofron banesa të ëndrrave tuaja në zemër të Prizrenit

Ndër të tjerë, ata bashkëbiseduan edhe me z. Henrike Viehrig, Zëvendës Komisioner Evropian; z. Andrea Zuber, shef i Departamentit të Drejtësisë, Financave dhe Tatimeve; dhe z. Jannis von Oy, Drejtor i Njësisë për Marrëdhënie Dypalëshe me Shtetet e Evropës Qendrore, Lindore, Juglindore, Kaukazin Jugor dhe Azinë Qendrore.

“Adi-Plast” në Prizren, një emër i njohur në tregun e Kosovës dhe ndërkombëtar për vendosjen e dyerve dhe dritareve

 

Më Shumë

Pandeli Majko: Privilegj i madh të pranoj titullin ‘Qytetar Nderi’ i Rahovecit

Komuna e Rahovecit i ka ndarë të premten titullin “Qytetar Nderi” i Rahovecit ish-kryeministrit të Shqipërisë, Pandeli Majko. I pranishëm në këtë ceremoni ishte edhe...

Qytetarët ankohen për mbeturinat skaj rrugës që çon në fshatin Novoselan të Prizrenit

Qytetarët kanë shprehur pakënaqësi për mbeturinat e hedhura skaj rrugës që shkon nga lagja Kurillë  në fshatin Novoselan të Prizrenit.   Për zgjidhjen e këtij problemi...

Sot nis Euro 2024

Lajmet e Fundit