-3.2 C
Prizren
E hënë, 6 Shkurt, 2023

Policia arreston gjashtë persona në rajonin e Prizrenit

arrestimi 2Gjashtë persona janë arrestuar nga policia në rajonin e Prizrenit. Arrestimi i tyre është bërë me urdhër të Gjykatës në Prizren dhe Gjakovë.

Raporti i plotë i arrestimeve nga Policia e Kosovës
Fsh. Opterushe, Rahovec 04.07.2014 – 08:30. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjakovë është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti pasi kryen obligimet e përcaktuara nga gjykata lirohet.

Fsh. Ratkoc, Rahovec 04.07.2014 – 11:15. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjakovë është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti pasi kryen obligimet e përcaktuara nga gjykata lirohet.

Rr. “Beteja e Llapushnikut”, Prizren 04.07.2014 – 08:30. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjakovë është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti pasi kryen obligimet e përcaktuara nga gjykata lirohet.

Fsh. Carrallukë, Malishevë 04.07.2014-13:00. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjakovë është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Lipjanit.

Lagjja Ortakoll, Prizren 04.07.2014 – 14:00. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Prizren është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.

Fsh. Ratkoc, Rahovec 04.07.2014 – 14:45. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjakovë me Nr. ED. 223/14 është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti pasi kryen obligimet e përcaktuara nga gjykata lirohet.

Më Shumë

Prokuroria kërkon vazhdimin e masës së paraburgimit për “Kobrën” dhe pesë të tjerët

Prokuroria Themelore në Prizren, ka kërkuar vazhdimin e masës së paraburgimit ndaj Dibran Hoxhën dhe pesë të pandehurit të tjerë, të dyshuar për vrasjen...

Kurti për koeficientin: Rritja më e madhe e pagave që nga pas lufta

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti gjatë një vizite që ka bërë në një fabrikë këpucësh ka folur sërish për ligjin e pagave, saktësisht për...

Lajmet e Fundit