19.8 C
Prizren
E shtunë, 22 Qershor, 2024

Banorët vendosin për projektet më të mira në Velezhë, Piranë dhe Gjonaj

Pjesëmarrje aktive dhe votime demokratike qytetare u zhvilluan për përzgjedhjen e projekteve më të mira në Velezhë, Piranë dhe Gjonaj, në kuadër të procesit të buxhetimit me pjesëmarrje.

Në Velezhë, qytetarët votuan si projekt më të mirë ndërtimin e një salle sportive në hapësirën e shkollave. Në Piranë, qytetarët zgjodhën projektin “Qendra Kulturore”, ndërsa në Gjonaj, projekti fitues ishte renovimi i shkollës së vjetër.

Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe turmë

Pjesëmarrja e madhe e qytetarëve, përfshirë shumë gra, është një dëshmi e mbështetjes së fortë për këtë formë të vendimmarrjes së hapur dhe transparente.

Kryetari Shaqir Totaj u zotua se të gjitha projektet e votuara nga qytetarët do të përfshihen në buxhetin e Komunës dhe do të implementohen brenda vitit 2025.

Marketing

“Eli –Edona”, mobilieria me oferta më të mira në Prizren

 

“Guraziu” në Prizren, me 20 vjet përvojë pune në vendosjen e dyerve, laminatit, parketit, kuzhinave dhe dhomave të fjetjes

 

“Adi-Plast” në Prizren, një emër i njohur në tregun e Kosovës dhe ndërkombëtar për vendosjen e dyerve dhe dritareve

Kompleksi ‘Newco Elan’ ofron banesa të ëndrrave tuaja në zemër të Prizrenit

Banesa në shitje nga Renelual Tahiri  

 

 

Më Shumë

Lajmet e Fundit